FUGA T KOMPAKT

NOVO NA TRŽIŠČU 

FUGA T  KOMPAKT

Okolju prijazna rešitev ekološkega fugrijanja vseh vrst tlakovcev kamna in plošč

 
 
 

Kontakt

Oblak commerce d.o.o.

Proizvodnja gradbenega materiala
Tržaška cesta 1a
SI-1370 Logatec
Slovenija

Telefon: +386 (0)1 750 97 60
Faks: +386 (0)1 754 14 84
E-mail: betonarna@oblak.si

 
 
 

O podjetju

O podjetju

V podjetju Oblak commerce d.o.o. se ponašamo s tradicijo in razvojem, saj se s proizvodnjo betonskih izdelkov ukvarjamo že več kot 100 let, od davnega leta 1901. Zagotavljamo vam, da vam bomo naročene izdelke izdelali skladno z željami in predpisanimi standardi.  Pri proizvodnji upoštevamo vse predpisane EN standarde. Izdelki, ki so z njimi skladni, imajo tudi IZJAVO O SKLADNOSTI in CE znak. V lastnem laboratoriju sprotno spremljamo kakovost vseh vgrajenih materialov, betona in izdelkov. 

Naše prednosti, ki jih moramo posebej izpostaviti, so tradicija izdelovanja betonskih izdelkov (preko 100 let), uporaba najkakovostnejših materialov in kakovostna proizvodnja. Ne smemo pozabiti tudi na odličen odnos našega prodajnega osebja s kupci in inovativen pristop zaposlenih pri razvijanju novih izdelkov in dizajnov.

Našim cenjenim strankam pomagamo tudi pri organizaciji prevoza, razkladanja in vgrajevanja izdelkov. Na vašo željo vam lahko izdelamo tudi projekt zunanje ureditve hiše, parkirišča ali parka.

Naša garancija za kakovost je več kot 100-letna podjetniška tradicija! Kupci nas spoštujejo, zato smo tudi nosilci zlatega znaka SQ.

  

  

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.