FUGA T KOMPAKT

NOVO NA TRŽIŠČU 

FUGA T  KOMPAKT

Okolju prijazna rešitev ekološkega fugrijanja vseh vrst tlakovcev kamna in plošč

 
 
 

Kontakt

Oblak commerce d.o.o.

Proizvodnja gradbenega materiala
Tržaška cesta 1a
SI-1370 Logatec
Slovenija

Telefon: +386 (0)1 750 97 60
Faks: +386 (0)1 754 14 84
E-mail: betonarna@oblak.si

 
 
 

Kakovost

Kakovost je najpomembnejši element pri odločitvi za nakup. Dosegli smo, da imamo za celoten proizvodni program vpeljano certificirano kontrolo kakovosti proizvodnje.

V lastnem laboratoriju opravljamo osnovne in tekoče preiskave vhodnih materialov, betonov in izdelkov. Med samo proizvodnjo skrbimo za zadostno kakovost. Ko sveži izdelki v računalniško vodeni sušilni komori dosežejo zadostno trdnost, jih na avtomatskih linijah pri pravimo za transport. Vsaka paleta je označena z deklaracijo. Iz te lahko razberemo datum proizvodnje, tip izdelka, Skladnost z EN standardom, CE znak... Palete so večinoma nepovratne, kar kupcu zmanjšuje stroške. Izdelki iz barvnega betona so pakirani na poseben način. Med posameznimi vrstami izdelkov na paleti je penasta folija, ki preprečuje deformacijo vidnih strani izdelkov. Na koncu so izdelki na paleti povezani s povezovalnim trakom in oviti v streech folijo.

Doseženo kakovost betonskih izdelkov in betona dokazujejo certifikati, Izjave o skladnosti, CE znak in različna poročila. Kakovost izdelkov in betona sprotno in tekoče spremljamo v laboratoriju. Stiskalnica za preskušanje tlačne, razcepne in strižne trdnosti izdelkov in betona. Vse karakteristike in skladnost s standardi so poleg tehničnih podatkov in podatkov o proizvajalcu navedene na deklaracijah izdelkov. Vsi izdelki so pakirani na nepovratnih transportnih paletah oziroma BIG BAG-ih.

V proizvodnji izdelkov in kontroli kakovosti proizvodnje so upoštevani sledeči standardi:

  • SIST EN 206-1 za beton
  • SIST EN 1338 za tlakovce
  • SIST EN 1339 za plošče
  • SIST EN 1340 za robnike
  • SIST EN 771-3 za zidake


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.