Premium plošča 40x60 /8

Premium plošča 40x60 /8

PREMIUM PLOŠČA 40X60/8 

Betonske plošče iz Linije Premium so dodatno obdelane posebnim načinom pranja. Iz površine odstranimo cementni glen tako, da se pokažejo zrna kamna v svojih barvah. V kombinaciji uporabljamo prana granitna in kremenova zrna. Površina izdelka je tako bolj groba in nedrseča, s tem pa dosežemo tudi videz naravnega kamna. Takšni izdelki so kakovostnejši, saj z uporabo barvnih granitnih peskov dosežemo trajno barvno intenziteto zgornje površine tlakovca. Prani izdelki imajo zato tudi bistveno daljšo življensko dobo. Zaradi večjega formata je priporočeno, da so površine čim bolj ravne, z manjšimi padci oz. klančinami.

Betonske plošče 40x60/8 so moderne oblike in dimenzije. Namenjene so obremenitvi za vsakdanji promet pešcev in s svojimi močnimi fizikalnimi lastnostmi prenesejo tudi promet osebnih in lahkih dostavnih vozil do 3.5 tone obremenitve.

Uporabne zadvorišča, terase, zimske vrtove, stopnišča, vrtne poti in poti okoli hiše, predprostore, arkadne hodnike in notranja dvorišča.

Na voljo v več različnih barvah.

 
 
Debelina                                    8 cm                                   
Dimenzije 40 x 60 cm   
Poraba na m² 4,17
Masa na kos 40 kg
Pakirano na paleti 36 kos
Masa palete cca. 1450 kg 
Protizdrsni razred R > 11
Obremenitev
Pakiranje

 

  

Podobni produkti

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.