Impre - T NANO

Impre - T NANO

IMPRE – T NANO                                                               

Visokokakovostna površinska zaščita za beton         

                                     

PODROČJE UPORABE                                                  

IMPRE – T NANO je visoko kakovostno sredstvo za nevidno impregnacijo za betone in naravni kamen, ki tvori odličen odbojni učinek proti vodi in olju. Poleg tega se na površini močno zmanjša rast mahu in alg.

IMPRE – T NANO ohrani osnovno strukturo in barvo betonske površine.

IMPRE – T NANO se nanese na zunanjo površino betona. Impregnacijsko sredstvo ne vsebuje topil in je primerno za vse mehansko izdelane ali obdelane betonske površine (brušene, prane ali peskane).

 

DOZIRANJE                                                                           

Odvisno od strukture površine in od njene absorbcijske sposobnosti se poraba giblje med 50 – 100  g/m2 in jo je potrebno določiti pri vsaki posamezni uporabi.

PRINCIP DELOVANJA                                                        

IMPRE – T NANO tvori nano kristaliničen zaščitni fim, ki zmajša pentracijo vodnih molekul. Tako se zmanjša pojav eflorescence in se občutno izboljša obstojnost proti zmrzali.

Nano film ne porumeni, je odporen na vremenske razmere (UV stabilen), omogoča prehod vodni pari in je odporen proti alkalijam. 

 

TEHNIČNI PODATKI                                                           

Homogenost

homogen

Barva

brezbarven do rumenkast

Kemična osnova

Modificran silicijev sistem

Stanje

tekočina

Gostota

1,01 ± 0,02 g/cm3

Obdelovalnost

od + 5°C do  + 25°C

Pogoji skladiščenja

Hraniti v originalno zaprti embalaži pri temp. med +5°C in +25° C. Zaščititi pred zmrzaljo in pred direktnimi sončnimi žarki.

 

NAVODILA ZA UPORABO                                               

Površina mora biti pred tretiranjem čvrsta, čista, vpojna in brez prostih delcev.  Vezivna in ločevalna sredstva morajo biti popolnoma odstranjena.

 IMPRE – T NANO se mora na površino nanesti enakomerno s čopičem ali ustreznim razprševalnim sistemom.

 To sredstvo se ne uvršča med nevarne snovi glede na direktive EU, zakonodajo o nevarnih snoveh in navodilih za vgradnjo. Upoštevati je potrebno splošno sprejete varnostne ukrepe za ravnanje s kemikalijami. Varnostni list za ta produkt je na voljo na zahtevo.

PAKIRANJE                                                                           

-              5 l kantica

OPOMBE                                                                               

V tem listu so opisane možnosti uporabe proizvoda in njegovo delovanje pod običajnimi pogoji. Nimajo vpliva na nadaljnjo  uporabo in predelavo zlasti v povezavi z drugimi gradbenimi proizvodi, navedbe niso niti garancija za lastnosti izdelka ali njegovo sposobnost za določen namen niti niso popolno navodilo za uporabo.Ta informacija ali vsako drugo priporočilo ali ustni nasvet niso zavezujoči in ne vplivajo na kakršnokoli obveznost ali uradno zahtevo.

Zaradi nenehnega nadaljnjega razvoja je veljaven  najnovejši tehnični list in je na voljo na zahtevo. Vsa naročila sprejmemo ob upoštevanju naših veljavnih splošnih pogojev.

 
 

Podobni produkti

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.