Napoli

Napoli

Pogled na tlakovec NAPOLI vam prčara pokrajino, bogato z zgodovinskimi arhitekurne ostanki in kulturo. Ob starejših objektih tlakovci NAPOLI poudarjajo pristnost, žlahnost in obstojnost.

Zaradi različnih dimenzij in obik, pa tudi zaradi ravnih in pokrušenih robov se odlično prilegajo k starejšim objektom. Vendar jim moderna arhitektura tudi ni tuja. Takim objektom dodajo tisto drugačnost, ki ''modernost'' še potrjuje. Zaradi usklajenih osnovnih oblik in dimenzuij lahko ob različnih načinih polaganja dosežemo antično neurejenost ali moderno zaporednost. MIX barve k vsemu skupaj dodajo še moderno elegantnost in občutek trdnosti in obstojnosti. Torej, preprosto zadovoljstvo. Priporočamo ga polaganje v ''ribjo kost''.

 
 
 Debelina                                7 cm                               
Dimenzije 11,9/23,9/35,9X23,9 cm    
Poraba na m² sortirano
Masa na m² cca. 145 kg
Pakirano v vreči cca. 10,30 m2
Masa vreče cca. 1540 kg NETO
Poraba fugirne mase cca 5,6 kg/m²
Obremenitev
Pakiranje

 

  

Podobni produkti

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.