FUGA T KOMPAKT

NOVO NA TRŽIŠČU 

FUGA T  KOMPAKT

Okolju prijazna rešitev ekološkega fugrijanja vseh vrst tlakovcev kamna in plošč

 
 
 

Kontakt

Oblak commerce d.o.o.

Proizvodnja gradbenega materiala
Tržaška cesta 1a
SI-1370 Logatec
Slovenija

Telefon: +386 (0)1 750 97 60
Faks: +386 (0)1 754 14 84
E-mail: betonarna@oblak.si

 
 
 

Novice

 
 
 
 

Priporočila za naročanje

Da bi se izognili morebitnim napakam, vas prosimo, da nam pošljete pisno naročilo ali navodilo za dobavo v našo sprejemno pisarno (fax 01/754 14 84, E-mail: betonarna@oblak.si)

Plačilni pogoji
Za cene in plačilne pogoje se je potrebno dogovoriti s prodajnim oddelkom pred dobavo – ob naročilu, drugače veljajo cene iz veljavnega cenika, plačilni pogoji pa za nepogodbenega kupca (brez popusta, plačilo pred prevzemom).

Dobavni roki
Naročite pravočasno. Navedite prvi oziroma zadnji rok želene dobave.

Količina
Kadar je možno, navedite natančen opis izdelka s številko artikla.

Pravila naročanja
Prosimo vas, da pri naročanju blaga, ki ga je potrebno komisionirati (želena količina manjša od ene palete), upoštevate naslednja pravila: Blago bo pripravljeno za prevzem in nakladanje v našem skladišču:
a) naročila do 12.00 ure, dobava ali dvig blaga naslednji dan dopoldne,
b) naročila po 12.00 uri, dobava ali dvig blaga naslednji dan popoldne.

Posebna naročila
Ko naročate tlakovce v posebnih barvah ali oblikah, našega prodajalca o tem posebej pisno obvestite, da ne bi prišlo do nesporazumov pri dobavi.

Kdo je prevzemnik blaga?
Navedite naslov in telefonsko številko kupca oziroma prejemnika blaga.

Dovozni pogoji
Kakšni so dovozni in vozni pogoji do in po gradbišču? Treba je navesti vrsto vozila, (npr. samo tovornjak, tovornjak s prikolico, tovornjak z dvigalom), omejitve teže (npr. mostovi) ter natančno opisati pot do gradbišča (orientacijske točke, kot so gostišča, parkirišča, cerkve, bencinske črpalke itd.). Kadar je mogoče, je treba narisati skico dovoza na gradbišče, na kateri je telefonska številka kontaktne osebe, s katero je mogoče razjasniti morebitna vprašanja.

Raztovarjanje
Navedite, če je treba blago raztovoriti z dvigalom ali če sta na gradbišču oziroma v bližini dvigalo ali viličar.

Čas razkladanja
Največ eno uro s tovornjaka s prikolico, največ pol ure samo s tovornjaka. Dodatno porabljen čas se obračunava v obliki stojnine po urni postavki prevoznika.

Vračilo palet
Palete se vrnejo samo, če je ob prevzemu izdelkov tako dogovorjeno. Enako velja za BIG BAGG-e. Eventuelna kavcija za embalažo se vrača skladno z predhodnim dogovorom. Prazne palete in BIG BAGG-e prevzamemo samo, če so pravilno zložene in v brezhibnem stanju.

Vračilo izdelkov
Vračilo izdelkov zaradi reklamacije (samo po dogovoru) in vračilo izdelkov (z gradbišč in skladišč) je mogoče le po predhodni uskladitvi z našim prodajnim osebjem. Vrne se lahko samo originalno zapakirane palete in BIG BAGG-e, pri čemer se zaračuna 30 % od vrednosti vrnjenih izdelkov za manipulacijo (ponovna vzpostavitev stanja zalog v skladišču, komercialno-administrativni stroški).

Najmanjši tovor
Pri dostavah manj kot sedem palet se zaračuna strošek prevoza za cel kamion.

Stroški razkladanja izdelkov z dvigalom
Za dostavo na gradbišče ali drugo skladišče se zaračuna vrednost razkladanja, vezano na število palet, po ceniku prevoznika.
Dodatne informacije o izdelkih, cenah, načinu in možnosti dostave lahko dobite v našem prodajnem oddelku v »betonarni«.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.