Naša zgodovina

 • 1901

  1901
  Prvi izdelki so bili betonski strešniki, kanalizacijske cevi, teraco plošče … Takratna proizvodnja je bila ročna. Naši predniki so vseskozi težili k uvajanju novih izdelkov in novih načinov obdelave.
   
 • 1996

  1996
  Velik korak naprej smo naredili s selitvijo na sedanjo lokacijo. Za nas je bil to velik izziv, saj smo lahko začeli izdelovati nove izdelke, ki jih do tedaj nismo mogli.
   
 • 1999

  1999
  Z novo betonarno smo posodobili proizvodnjo betona tako, da smo sposobni pripravljati tudi najzahtevnejše betonske mešanice. Betonarna je v celoti avtomatizirana in računalniško vodena. Zaradi vpeljane kontrole kakovosti proizvodnje so naši betoni certificirani.
   
 • 2002

  2002
  Leta 2002 smo pričeli s proizvodnjo izdelkov na novi liniji, ki je popolnoma avtomatska, računalniško vodena in lasersko krmiljena. Postali smo eden najpomembnejših izdelovalcev betonskih izdelkov v Sloveniji.
   
 • 2009

  2009
  Zgradili smo novo proizvodno halo in vanjo umestili še sodobnejšo proizvodno linijo. Zaradi uporabe visoke tehnologije proizvodnje so izdelki iz nove linije še kakovostnejši, lahko tudi dodatno obdelani.
   
 • 2017

  2017
  Konec leta 2017 smo se se preselili v nove pisarniške prostore na Tržaško cesto 1a.
   
 • 2018

  2018
  V začetku leta 2018 smo posodobili proizvodnjo linijo. S posodobitvijo dosežemo večje kapacitete in višjo kakovost naših izdelkov.
   
 • 2019

  2019
  Jeseni leta 2019 smo z investicijo v tovarno betonskih izdelkov v Dalmaciji in ustanovitev novega podjetja OBLAK BETON d.o.o. svoje izdelke še bolj približali hrvaškemu trgu, veliko boljše »izhodišče« pa imamo sedaj tudi za prodajo v Črno gor, Bosno in Hercegovino in Srbijo. Tudi tam proizvodnja teče na sodobni proizvodni liniji, enaki kot v Sloveniji.
   
 • danes

  danes
  Vse našteto daje rezultat – vrhunsko kakovost. Pri proizvodnji upoštevamo vse predpisane produktne standarde. Ker smo z novo linijo bistveno povečali proizvodnjo, se lažje prilagajamo tržnim zakonitostim in potrebam po vsej Sloveniji in na sosednjih – tujih trgih.
   
 
 

S proizvodnjo betonskih izdelkov se ukvarjamo že več kot 119 let, od davnega leta 1901.
Naši predniki so bili ves čas tudi lastniki podjetja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.