FUGA T KOMPAKT

NOVO NA TRŽIŠČU 

FUGA T  KOMPAKT

Okolju prijazna rešitev ekološkega fugrijanja vseh vrst tlakovcev kamna in plošč

 
 
 

Kontakt

Oblak commerce d.o.o.

Proizvodnja gradbenega materiala
Tržaška cesta 1a
SI-1370 Logatec
Slovenija

Telefon: +386 (0)1 750 97 60
Faks: +386 (0)1 754 14 84
E-mail: betonarna@oblak.si

 
 
 

Zgodovina podjetja

Zgodovina podjetja

S proizvodnjo betonskih izdelkov se ukvarjamo že več kot 100 let, od davnega leta 1901. Naši predniki so bili ves čas tudi lastniki podjetij.

Prvi izdelki v letu 1901 so bili betonski strešniki, kanalizacijske cevi, teraco plošče, ... Takratna proizvodnja je bila ročna. S prihodom elektrike, splošnega razvoja strojegradnje, kasneje elektronike in računalništva, se je pri nas posodabljala tudi proizvodnja betonskih izdelkov. Naši predniki so vseskozi poskušali »gledati naprej«. Težili so k uvajanju novih izdelkov in novih načinov obdelave.

Velik korak naprej smo naredili leta 1996, ko smo se preselili na sedanjo lokacijo. Za nas je bil to velik izziv, saj smo lahko začeli izdelovati nove izdelke, ki jih do tedaj nismo mogli. Pred nekaj leti smo z novo betonarno posodobili proizvodnjo betona tako, da smo sposobni pripravljati tudi najzahtevnejše betonske mešanice. Betonarna je v celoti avtomatizirana in računalniško vodena. Zaradi vpeljane kontrole kakovosti proizvodnje so naši betoni CERTIFICIRANI. Zmogljivost je dovolj velika, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše kupce. Leta 2002 smo pričeli s proizvodnjo izdelkov na novi liniji, ki je popolnoma avtomatska, računalniško vodena in lasersko krmiljena. Postali smo eden najpomembnejših izdelovalcev betonskih izdelkov v Sloveniji. Uporabljamo samo najkakovostnejše materiale, od cementa, različnih vrst peska, dodatkov k betonu in uvoženih barvnih pigmentov. Za površine, ki so izpostavljene veliki obrabi, na primer pri betonskih tlakovcih, robnikih, travnatih ploščah..., uporabljamo najčistejši kremenov beton.

Vse našteto daje rezultat – VRHUNSKO KAKOVOST. Pri proizvodnji upoštevamo vse predpisane EN standarde. Izdelki, ki so z njimi skladni, imajo tudi IZJAVO O SKLADNOSTI in CE znak.
Ker smo z novo linijo bistveno povečali proizvodnjo, se lažje prilagajamo tržnim zakonitostim in potrebam po vsej Sloveniji in na sosednjih – tujih trgih. V lastnem laboratoriju sprotno spremljamo kakovost vseh vgrajenih materialov, betona in izdelkov.

Zadovoljni kupci so za nas najpomembnejši; odtod naše vodilo.

ZADOVOLJSTVO KUPCA JE TUDI NAŠE ZADOVOLJSTVO!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.