FUGA T KOMPAKT

NOVO NA TRŽIŠČU 

FUGA T  KOMPAKT

Okolju prijazna rešitev ekološkega fugrijanja vseh vrst tlakovcev kamna in plošč

 
 
 

Kontakt

Oblak commerce d.o.o.

Proizvodnja gradbenega materiala
Tržaška cesta 1a
SI-1370 Logatec
Slovenija

Telefon: +386 (0)1 750 97 60
Faks: +386 (0)1 754 14 84
E-mail: betonarna@oblak.si

 
 
 

Vizija razvoja

S proizvodnjo betonskih izdelkov se ukvarjamo že več kot 100 let, od davnega leta 1901. Naši predniki so bili ves čas tudi lastniki podjetij.

Beton, kakršnega poznamo danes, je relativno mlad material. Z razvojem betonske kemije postaja najpomembnejši gradbeni materijal. Vsakodnevno se na trgu pojavljajo novi materijali, ki betonu spremijnajo osnovne lastnosti. Normalno je, da se poleg pozitivnih dejavnikov pojavljajo tudi tisti, ki na beton negativno vplivajo. Ga uničujejo in skrajšujejo njegovo življensko dobo.

Vzporedno se razvija tudi tehnologija proizvodnje betona in betonskih izdelkov. Usmerjena je k edinemu cilju - doseganju navečje možne kakovosti in kapacitete. Skupaj z razvojem betonske kemije postaja proizvodna tehnologija vse boljša in atraktivnejša. Izdelki so vedno lepši, trdni in obstojni. Vklapljajo se v naravno okolje. Dosegljivi postajajo vsem kupcem. S svojimi barvnimi variacijami in novimi oblikami sledijo modnim trendom.

Vse zgoraj omenjeno je proces, ki ga mora dober proizvajalec osvojiti in spoštovati. Sami to poskušamo doseči. V naši strategiji je "zapisano" sledenje razvoju tehnike, betonske kemije in modnih trendov. Le to je zadostna garancija za uspeh na trgu, na katerem je konkurenca vse večja.

S svojim znanjem in izkušnjami proces razvoja proizvodnje betonskih izdelkov dodatno potrjujemo. Kot eden najpomembnješih proizvajalcev betonskih izdelkov v Sloveniji sooblikujemo merila, katerih spoštovanje je pogoj za obstoj na našem trgu.

Še naprej nameravamo ostai v vrhu kakovostnih proizvajalcev v Sloveniji in širši okolici.

Moto naše vizije razvoja je KAKOVOST IN KAPACITETA GRADITA ZAUPANJE!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.