Tlakovit-MO

Tlakovit-MO

Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO je čistilno sredstvo, ki je bilo razvito posebej za odstranjevanje mastnih madežev vseh vrst. Zaradi velike sposobnosti raztapljanja olja so za odstranjevanje mastnih madežev potrebne zgolj majhne količine razpršila. Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO je izdelano iz naravnih snovi, ne vsebuje aromatov in je biološko razgradljivo. Z uporabo razpršila za odstranjevanje olja Tlakovit-MO ne boste obremenjevali okolja, saj razpršilo iz embalaže preide pod zelo nizkim tlakom. Varnost med uporabo je podkrepljena še z visokim vnetiščem.

Nakup izdelka v spletni trgovini 

Uporaba:

Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO je mogoče uporabiti povsod, kjer je treba odstraniti mastne madeže s površin, ki jih veže cement. Izdelek uničuje trdovratne mastne madeže na betonskih podlagah, estrihih, opečnih površinah, naravnem kamnu in tlakovcih.

Napotki za uporabo:

Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO nanašate z razpršilnikom. Nerazredčen izdelek nanesite neposredno na podlago, ki jo želite očistiti. Pustite, da krajši čas deluje na madež, nato pa površino sperite z vodo (in/ali obrišite s krpo). Ob daljši neuporabi izdelka embalažo pred uporabo pretresite.

Poraba:

Poraba je skladna s potrebami, dokler ni površina ustrezno čista. Čiščenje z izdelkom lahko poljubno ponavljate, dokler ni površina povsem čista.

Po čiščenju priporočamo impregnacijo z impregnatorjem Impre-T, da preprečimo ponovno onesnaženje.

Nakup izdelka v spletni trgovini 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.