FUGA-T FIX

FUGA-T FIX

FUGA T-FIX – UTRJEVALEC FUGIRNEGA PESKA

2V1: Saniranje, obnova in impregnacija fug na betonskih površinah

ZAKAJ UPORABLJATI FUGA T-FIX:

  • Fuga T-FIX se uporablja za obnovo in utrjevanje fug na betonskih tlakovcih in ploščah.
  • Preprečuje rast plevela med fugami.
  • Poskrbi za trdne in odporne fuge.

DODATNE INFORMACIJE:

  • Fuga T-FIX je primerna za fuge debeline do 5 mm.
  • Preširoke fuge lahko privedejo do razpok v fugi, zloma fug med obremenitvijo, odstopanja fug, če podlaga ni trdna ali se tlakovci premikajo ter razpok pri tlakovcih manjših dimenzij (10x10).

Pred uporabo je potrebno narediti začetno testiranje za preverjanje primernosti izdelka. To naredite na manjši vzorčni površini iz istega materiala, da preverite učinek sredstva. Izogibajte se nanosu izdelka v ekstremni vročini, ko je površine prevroča in pregreta!


Nakup izdelka v spletni trgovini >

 

 

 
 

 

Stanje: tekoče
Barva: bela
Rok trajanja: pri normalnem shranjevanje (tesno zaprto, pri 20 °C je rok uporabnosti najmanj 12 mesecev)
Pogoji skladiščenja: zaščitite pred zmrzaljo, sončno svetlobo in kontaminacijo. Tempratura skladiščenja ne sme presegati 30 °C. Pred uporabo dobro premešajte.

Priporočila: Izdelek uporabljajte samo z ustreznimi zaščitnimi rokavicami in zaščitnimi očali. Pri uporabi je treba poskrbeti za dobro prezračevanje ali uporabiti sesalne naprave. Ne vdihavajte prašnega razpršila. 

Okolje:
Ne dovolite nepredelane ali večje količine izdelka, da se izlije v podzemne vode, vode ali kanalizacijo. 

Pred uporabo je potrebno s testi preveriti primernost produkta oz. narediti začetno testiranje. To naredimo na manjši vzorčni površini enakega materiala, da se preveri učinek sredstva! Izdelka ne nanašamo v veliki vročini, ko je površina vroča in pregreta!

Podobni produkti

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.