Opeka

Opeka

Tlakovec OPEKA 10 x 20 je zaradi svojih dimenzij zelo primeren za tlakovanje površin, ki skokovito menjajo višino. Uporabljamo ga tudi za tlakovanje površin, ki so izpostavljene večjim obremenitvam. Naprimer za tlakovanje dovoznih poti, parkirišč in manipulativnih dvorišč.

Tlakovec OPEKA 20 x 30 uporabimo takrat, ko želimo tlakovati večja dvorišča, poti in parkirišča. Tlakovce lahko izdelamo tudi z ostrimi zgornjimi robovi. Te uporabimo za tlakovanje površin, kjer se transport blaga vrši z ročnimi vozički. Pri ostrorobih tlakovcih moramo paziti na zadostno "zračnost" polaganja (zadosten prostor med tlakovci, ki MORA biti zapolnjen s fugirnim peskom, da se prepreči kasnejše krušenje robov zaradi obremenitve s prometom). Možna kombinacija polaganja s tlakovci OPEKA 10 x 20, KVADRAT 20 x 20 in 10 x 10.

 
 

Opeka 10 x 20

Debelina                        6 cm                      
Dimenzije 10 x 20 cm
Poraba na m² cca. 50 kos
Masa na m² cca. 127 kg
Pakirano na paleti cca. 13,20 m²
Masa palete cca. 1670 kg NETO  
Poraba fugirne mase  cca 3,0 kg/m²
Obremenitev
Pakiranje

 

  

 

Opeka 20 x 30

Debelina                 6 cm                   
Dimenzije  20x30 cm
 Poraba na m²  cca. 16,66 kos
 Masa na m²  cca. 128 kg
 Pakirano na paleti         cca. 11,70 m²
 Masa palete  cca. 1520kg NETO
Poraba fugirne mase  cca 3,0 kg/m²
 Obremenitev  
Pakiranje


  

Podobni produkti

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.