Opažni H blok

Opažni H blok

BETONSKI H BLOKI so izdelani iz materiala, ki zagotavlja veliko tlačno trdnost. Primerni so za zidanje predelnih in konstrukcijskih zidov.

Zaradi izredne dimenzijske točnosti jih lahko zidamo na »fugo«. Ta način je primeren predvsem za zidove kmetijskih in industrijskih objetov, saj odpadejo stroški za omet in fasado. Po zidanju in fugiranju zid samo še prepleskamo. Možna je tudi izdelava zidakov v poljubnih barvah. Vsi zidaki imajo veljavne CERTIFIKATE. Betonski in opečni vogalniki so primerni za zidanje vogalov, uporabljajo pa se tudi v tekočem zidu tam, kjer je po trebna protipotresna vertikalna vez. Opečni vogalniki so pri mernejši zaradi manjšega toplot nega mostu in se zato uporabljajo pri zidanju z opečnimi zidaki.

 
 
 Debelina                         19 cm                     
Dimenzije 19 x 39 cm
Poraba na m² 12,5 kos/m2
Masa na kos cca. 13 kg
Pakirano na paleti 84 kos
Masa palete cca. 1110 kg NETO        
Pakiranje

  

 

  Debelina                          29 cm                           
Dimenzije 19 x 39 cm
Poraba na m² 12,5 kos/m2
Masa na kos CCA. 17 KG
Pakirano na paleti 60 kos
Masa palete cca. 1070 kg NETO
Pakiranje

  

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.