Storica - Antique

Storica - Antique

Naši škarpni elementi STORICA ANTIQUE so izjemno vsestranski in jih lahko uporabite za številne namene, vključno z okrasnimi zidovi, obrobami zemljišč, stopnicami, stranskimi obrobami utrjenih stopniščnih konstrukcij, zidovi, letnimi kuhinjami, klopmi, vodnjaki, vrtne grede itd. Poleg tega jih je mogoče kombinirati z lesenimi ali kovinskimi ograjnimi elementi.

Škarpni elementi so naravne barve in so dodatno obdelani z naravnim krušenjem. Po določenem času, ko beton doseže zadostno trdnost, izdelke s posebno tehnologijo nadzorovano okrušimo. Na ta način dobijo izdelki postaran - antični videz. Namen te obdelave je doseči videz, ki je podoben naravnemu kamnu.

*Namig: KLOPCA ANTIQUE za oddih


Vrtna greda s škarpnimi elementi STORICA ANTIQUE iz betona je lahko trajna in estetsko privlačna rešitev za vaš vrt.

Tu je nekaj napotkov za gradnjo vrtne grede:
1. Priprava terena: Najprej pripravite teren, kjer želite postaviti vrtno gredo. Odstranite plevel, kamne in druge ovire ter zagotovite ravno in trdno podlago. Betonska podlaga je tam kjer so škarpni elementi. Betonska podlaga je pripravljena tam, kjer bodo položeni škarpni elementi.
2. Izbira višine: Za vrtno gredo izberite ustrezno višino - 17 cm ali 20 cm, odvisno od vaših želja in potreb za vaš vrt.
3. Postavitev: Položite škarpne elemente na pripravljeno podlago v želeni obliki. Pazite, da so elementi postavljeni enakomerno in stabilno ter da tvorijo želeno obliko gredice.
4. Pravilna pritrditev: Škarpne elemente je mogoče pritrditi med seboj s primernim betonskim lepilom za zunanjo uporabo, na primer Kemakol (poliuretanska pena). Pri tem je ključno slediti navodilom proizvajalca in zagotoviti, da so elementi trdno pritrjeni med seboj ter na podlago.
5. Dodatna stabilnost: Pri postavljanju škarp lahko škarpnike pritrdite tudi od zadaj ob betoniranju, če je to potrebno za dodatno stabilnost. To je še posebej pomembno na bolj strmem terenu ali tam, kjer je potrebno zagotoviti večjo trdnost konstrukcije.
6. Zapolnitev notranjosti gredice: Ko so škarpni elementi postavljeni, lahko notranjost gredice zapolnite s substratom ali zemljo za sajenje rastlin. Poskrbite, da je substrat enakomerno porazdeljen po celotni gredici.
7. Nasaditev rastlin: Ko je gredica pripravljena, lahko posadite rastline po svoji izbiri. Upoštevajte njihove potrebe po svetlobi, prostoru in vlažnosti ter jih enakomerno razporedite po gredici.
8. Vzdrževanje: Redno zalivajte in negujte rastline v gredici. Odstranjujte plevel, gnojite po potrebi in spremljajte zdravje rastlin. Prilagodite vzdrževanje glede na potrebe posameznih vrst rastlin.

Z doslednim vzdrževanjem in skrbnim načrtovanjem lahko ustvarite trajno in privlačno vrtno gredico s škarpnimi elementi Storica Antique, ki bo obogatila vaš vrt in vam ponudila obilico pridelka in lepote.

 
 

 

 Višina                        20 cm                         
Dimenzije 35/25/15x 17
Poraba na m² Sortirano
Masa na kos cca. 380 kg
Pakirano v vreči 3,42 m²
Masa vreče cca. 1300 kg NETO
Pakiranje

 

 Višina                        17 cm                         
Dimenzije 35/25/15x 20
Poraba na m² Sortirano
Masa na kos cca. 440 kg
Pakirano v vreči 2,95 m²
Masa vreče cca. 1300 kg NETO
Pakiranje

   


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.